Производи од вапе

Овде, во MyVapeReview производите можете да ги најдете по ваш избор. Најдете вапси од врвни брендови како СМСК, ВООПОО, Вапресоо на исклучителни брендови како Ванди Вајп, Довпо, И многу повеќе.

Филтрирај го!

Користете ја функцијата за филтер и изберете ја бренд, тип, карактеристика и опсег на цени што го претпочитате.

Проверете го Прегледот

Под страната на производот, можете исто така да го проверите производот и поврзаното преглед презентирани од нашите уредници.

Споделете ги вашите мисли

Ако сакате да ги оставите вашите размислувања и да ги споделите вашите сопствени критики, би било многу добредојдено! Споделете го вашето искуство за користење на вапи кои ги сакате или мразите за да им помогнете на другите да донесат одлука. Бараме и добри писатели. Дозволете ни да го видиме вашиот талент! Можете да ги проверите вашите претходни прегледи на Мојот пост.
VECEE PICO

Неверојатни ПРОИЗВОДИ ШТО ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ: VECEE PICO

Еве ги новите неверојатни производи VECEE PICO Спецификации Е-течност Капацитет: 2ml Батерија: 400mAh Број на пуфки: 600 Јачина на никотин: 20mg Вкусови Замрзната банана, Арктичка диња, Vanilla Fizzle, Berri Lichi C...

VOOPOO Doric 20 SE

Комплет VOOPOO Doric 20 SE Pod Vape

VOOPOO Doric 20 SE е фантастичен систем за лопатки што се издвојува со својот минималистички, стилски дизајн, со мрежести намотки што обезбедуваат задоволувачко искуство.

8.3 Велики 2.9 Лоша Просек на корисник
Geekvape Sonder U комплет

Geekvape Sonder U 20W Pod систем

Geekvape Sonder U е елегантен и компактен пијалок кој нуди моќен излез од 20 вати и долготрајна батерија на полнење од 1000 mAh.

8.2 Велики 7.9 добар Просек на корисник
Puffmi MeshBox 5500 вап за еднократна употреба (1)

Puffmi MeshBox 5500 Vape за еднократна употреба

Со резервоарот за е-сок од 13 ml, можете да уживате до 5500 вдишувања за една пуфми за еднократна употреба, со мазен, постојан MTL удар.

7.9 добар
VECEE GALA VAPE за еднократна употреба

VECEE GALA за еднократна употреба Vape 4000 Puffs

Со неверојатни 4000 вдишувања по уред, вапот за еднократна употреба VECEE GALA е совршен за оние кои бараат уред со сериозна издржливост.

Арома Кинг 7000 Пафс вап за еднократна употреба

Vapes за еднократна употреба на Aroma King 7000 Puffs

Aroma King 7000 Puffs, кој содржи е-сок од 14 ml и се напојува со батерија од 850 mAh, има многу да понуди испарувачи од сите нивоа на искуство и сите видови.

8.5 Велики 7.9 добар Просек на корисник
Вајп за еднократна употреба Hyde N-Bar
8.4 Велики 1 Ужасно Просек на корисник
VECEE LUKE вап за еднократна употреба

VECEE LUKE за еднократна употреба Vape 600 Puffs

VECEE LUKE е нова пареа за еднократна употреба со систем за заклучување сок за да се спречи истекување и батерија од 400 mAh која нуди приближно 600 удари.

8.1 Велики
GEEKVAPE E100i комплет 100W pod mod

Geekvape E100i Kit 100W Pod Mod

Geekvape E100i нуди одлична опција за испарувачи кои ги сакаат сите карактеристики на E100, но не сакаат да се мачат со надворешна батерија.

8.1 Велики 6.2 Фер Просек на корисник